Opwaardz nieuwe schoolnaam voor De Mareschool in Olst

6 juli 2020

Opwaardz nieuwe schoolnaam voor De Mareschool in Olst

Spectaculair, nieuwsgierig, enthousiasme zijn de woorden die passen bij de onthulling.

Op vrijdag 3 juli heeft Claudia Diepstraten met haar team van de Mare Olst de nieuwe naam van de nieuwe school in Olst bekend gemaakt. Vol trots is de naam gepresenteerd aan kinderen, ouders en bewoners. De nieuwe naam voor de openbare school in Olst-Boskamp en Den Nul is: Obs de Opwaardz. De kinderen zijn betrokken geweest bij de onthulling van de nieuwe naam.

Video over de nieuwe naam voor de nieuwe scholen van Olst, Den Nul en Boskamp

De gedachte achter Obs de Opwaardz
Met Obs Opwaardz is het doel dat de kinderen op school SAMEN VERDER KOMEN. Elke dag is een ontdekkingstocht. Daarom is gekozen voor Jeelo-onderwijs. Vanuit deze gedachte gaan kinderen DOEN en wordt niet alleen geleerd vanuit een lesboek.

De maatschappij vraagt om mensen die lef hebben. Die samen hun eigen pad uitstippelen. Met Jeelo-onderwijs wordt gezorgd voor een leeromgeving waarin leerlingen nieuwsgierig mogen zijn. Zich kunnen verwonderen. Door ondernemend en zelf eigenaar te zijn. Over grenzen heen durven kijken. Leren samenwerken. En natuurlijk goed leren rekenen, lezen en spellen. Leren is leuk als je weet waar je het voor doet. En …. leren doe je overal.
Daarom is obs Opwaardz de beste naam en kiest obs Opwaardz voor Jeelo!

Mail en website
Na de vakantie is de nieuwe naam ook zichtbaar op en in de schoollocaties. Het schoolmailadres is: opwaardz@de-mare.org. De website www.opwaardz.nl is ook online.